Darmowa dostawa od 150,00 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
ETJA OLEJ Z NASION MARCHWI ZIMNOTŁOCZONY  50ml

ETJA OLEJ Z NASION MARCHWI ZIMNOTŁOCZONY 50ml

Cena katalogowa9,80 zł
9,80 zł
/ szt. brutto
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności. Kup teraz, zapłać za 30 dni, jeżeli nie zwrócisz

Kup teraz, zapłać później - 4 kroki

Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo.PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.

ETJA OLEJ Z NASION MARCHWI

100% naturalny

 

Pojemność: 50ml


Przeznaczenie

Przeznaczony do skóry wysuszonej, dojrzałej i spękanej oraz łuszczącej się.

 

Właściwości

OLEJ Z NASION MARCHWI /Daucus Carota Oil/

100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z nasion marchwi zwyczajnej.

Zwiększa elastyczność, regeneruje i wygładza skórę i poprawia jej koloryt.

Zawiera  NNKT oraz witaminy A, B, PP C, K, H oraz E.

Nawilża, natłuszcza i regeneruje skórę, dlatego doskonały jest na łuszczycę, oparzenia i blizny.

 

MARCHEW ZWYCZAJNA /Daucus carota/ 

Roślina pochodzi z rodziny selerowatych. W stanie dzikim występuje na terenach Azji, Europy i północnej Afryki. Oczywiście należy też do roślin uprawnych.

 

 

Olej z Nasion Marchwi oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny. Produkt przebadany dermatologicznie. 

SPOSÓB UŻYCIA

  • bezpośrednio na skórę

  • dodatek do kremów, odzywek, szamponów, balsamów

  • baza dla naturalnych olejków eterycznych

  • wpływa regenerująco na skórę poddawaną mocnemu opalaniu (solarium)

  • idealny do cery jasnej

PRZECHOWYWANIE

Przechowywać w chłodnym miejscu lub w temperaturze pokojowej bez nasłonecznienia 

 

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

 

Marka
Symbol
13371 @5901138386347 Z NASION 100%!!!!
Kod producenta
5901138386347
BRAK GWARANCJI
BRAK GWARANCJI
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixelpixelpixel